Monday, May 27

everyday , step by step . created a new story :)

salam , pagi Malaysia :) . hahah. fuhh fuhh . berhabuk . hahah. takde masa nak update sekarang ;'( . tinggal macam tuh jea. hahah. banyak dah benda berlaku sepanjang tak updated ni. nak cerita semua dalam satu waktu pun tak boleh. sekarang dah masuk cuti penggal dua ;). yay ! . kejap jea . pejam celik pejam celik . tengok tengok. esok nak spm dahh. Fuhh .~ .hahah.sedang dalam proses menjadi lebeh serius :) hahah. baru lepas habes mid year exam =,- . rest untuk dua minggu dengan dibebani segala macam hw. ;) . update story :;

17 march 2013 : )

genap dua tahun dengan awak .;) .
 walaupun dah dua tahun . still malu malu lagi kann. hahah. kononnya pemalu lahr sangat -.= time anniversary kita tak dapat celebrate sama sama taun nie;') dia jawab exam . penat . busy .:'( . sob3x . hahah. btw, tahniah kepada beliau dapat wakil perak untuk ragbi ;) . hahah. ganasss -.= ! . malam tuh kita gadoh kejap ;) heheh. gedikk ~ . padann muka :P . walau apa pun , hope relationship kita nie kekal erk ;) taknak letak harapan tinggi . spm tak lepas lagi. dah gatai -.= heheh. keep the faith ;) . insyaAllah . kita setia , percaya , and berusaha sama sama keyh ;) . macam awak kata . berjaya dulu . jauh lagi perjalanan kita :) . beberapa bulan jea lagi awak . kita nak kena pisah dah . tinggal jauh . bukan dalam satu kawasan dah ;') . harap walaupun kita jauh nanti kita still kuat keyh ;) 

.happy  anniversarry awak . c:





15 mei 2013 :)

lahirlah seorang baby yang plus plus kecomelan dia sejak umurnya genap sehari :) heheh. hari ni puteri sulung Shaddin and Radiah lahir. :) . birthday tahun ni. waktu exam ;') killer , bio. hahah. tahun ni, seharian hari birthday sedih. kawan-kawan rapat semua tak wish . kena prank . hahah. empat hari lepas tuh. baru diaorang wish. ;') diaorang buat bentuk love kat tengah kawasan asrama lepas tuh nyanyi . teh siap pakai mikrofon lagi . tak sangka diaorang buat camtuh ;') . ingat memang dah lupa betul-2 . dah terasa macam takde kwan pun ada masa diaorang tak wish tuh ;') . bersyukur sangat Allah kurniakan aku kawan kawan mcm diaorang . terima kasih kawan ;) .encik beliau pulak . terima kasih awak :) . terharu sangat . incik beliau gantung burung banyak sangat dekat katil . beliau suruh assistance dia gantungkan biar macam katil baby ;') setiap burung tuh ada wish dia sendiri . hahah. awak nak saya baca setiap kali sebelum saya masuk tidur ;') . kan,, terima kasih awak ;) .mintak maaf mula-2 saya tak hargai. ;( tak bermaksud sikit pun. setiap wish awak tuh saya smpan :) , thanks dear . hahah . . dapat hadiah dari adik ipar ;) heheh. nasrin shahruddin . siap dapat restu lagi . hahah. terima kasih dik ;D tak dapat update gambar lagi ;) soon ....

 when we be a friend forever we are friend :)

No comments:

Post a Comment